HVEM ER VI?

Vi er to jenter med genuin interesse for interiør og design, og med et ønske om å kunne dele vår interesse og kunnskap med andre. Om vi kan hjelpe nettopp DEG med å trives bedre i ditt eget hjem, på din egen hybel eller på kontoret, da er vi her for deg!

Ideen vår er opprette en tjeneste innen møbel og interiør der vi tilbyr interiør- og fargeveiledning til andres hjem. Bakgrunnen for valget kommer av at vi er to jenter med stor og genuin interesse innen interiør, design og fargekombinasjoner. Med det i baktankene ønsker vi å bruke vår kunnskap og interesse til å fornye og forbedre andres hjem til det lille ekstra, uten at det koster masse penger. 

Vi mener at interiør og innredning har mye å si for følelsen av hjemmet og "hjemmekosen". Samtidig opplever vi at flere har store ønsker om å skape det perfekte hjem, men er rådville og vet ikke helt hvor man skal starte. Fagutdannede interiørstylister vet å ta seg godt betalt, og vi mener at vi kan utføre mye av den samme jobben kun basert på genuin interesse.

I hele Mars og April tilby vi gratis første møte for en uforpliktende samtale der vi setter oss ned å ser på dine preferanser, prisklasse og ønsker. Sammen lager vi et "moodboard "som senere blir vår oppgave å realisere. 

Vi ønsker å gjøre ditt hjem til den mest harmoniske, behagelige og avslappede versjonen av et hjem du ønsker! Høres dette interessant ut? Kontakt oss da vel!

Hilsen oss i MINEA studio